Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Μια συμμαχία που έπρεπε εδώ και καιρό να έχει γίνει


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αργά χθες το απόγευμα τα 71 μέλη του ΝΑΡ και της νΚΑ που αμφισβητούν τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. Η πορεία κατευθύνθηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου αντιπροσωπεία των φραξιονιστών επιδίωξε συνάντηση με τον Α.Χάγιο, αλλά απωθήθηκε από αιμοδιψείς τραμπούκους του ΣΕΚ. Τελικά, αφού "διερεύνησαν τη δυνατότητα κοινής πορείας", οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν προς πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Δονητή, σου αντιγράφω παρακάτω σχετικό με το θέμα σου ρεπορτάζ του αρμόδιου συντάκτη του sparila, το οποίο δεν μπορέσαμε δυστυχώς να δημοσιεύσουμε, από φόβο αγωγών και μηνύσεων:

    Χάος στη Χαριλάου Τρικούπη. Χαμός στην πορεία των 71. Χάχανα στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Η ντουντούκα των συγκεντρωμένων φώναζε ρυθμικά: «Φλούδα από μπανάνα, το κόμμα του Γκαργκάνα», και «Ο Σάββας είναι κομμουνισταράς, γι’ αυτό δεν παραδόθηκε σε ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ». Σε πηγαδάκια των διαδηλωτών σχολιάστηκε δεικτικά το γεγονός ότι στο κτίριο της Χαρ. Τρικούπη υπήρχαν αποκλειστικά σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς ούτε μία του ΝΑΡ. «Και τι ήθελες δηλαδή, να το κάνουμε σαν ξενοδοχείο που έχει στη σειρά διαφορετικές σημαίες;», σχολίασε σχετικά μέλος που υπέγραψε το κείμενο αλλά έχει ακόμα ταλαντεύσεις. Οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν διά της αντίστροφης ιεράρχησης, ενώ αμεσοδημοκρατικά και από τα κάτω συμφώνησαν να επαναλάβουν τη διαδήλωση παραμονές δημοτικών εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή